Povestea noastră

Povestea noastră

Oglinda & Partners

Oglindă & Partners este societatea de avocatură înființată de specialiști în drept privat, litigii și arbitraj comercial pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor.

Societatea s-a înființat în 2015 ca urmare a dorinței noastre, în calitate de avocați fondatori, de a oferi un serviciu unic, complex și personalizat de consiliere, consultanță, asistență și reprezentare juridică pentru societățile din orice domeniu.

Încă din primii ani de la înființare, Oglindă & Partners s-a poziționat ca firma specializată în servicii juridice pentru piața de business din România, în special piața de construcții.

Încrederea clienților noștri în calitatea serviciului pe care îl oferim este bazată pe ideea unui solid parteneriat între avocat și client, ceea ce conduce la rezultate care depășesc așteptările și parteneriate durabile.

Echipa Oglindă & Partners este pregătită să schimbe mentalități prin acțiune și rezultate. Determinarea, implicarea și urmărirea rezultatelor reprezintă cuvintele cheie pentru atingerea scopului partenerilor noștri.

Dorința noastră constantă de a ne autodepăși, precum și încrederea în importanța calității muncii pe care o depunem ne conduc spre atingerea rezultatelor dorite împreună cu clienții noștri.

Performanța se construiește prin colaborarea constantă între avocat și client pentru înțelegerea business-ului, conceperea celei mai bune strategii juridice și de business și, în final, atingerea rezultatelor dorite.

Valori

Afiliere

RSCL ICCA #better CICA – CCIR

Obiectivele Noastre

  • Oferirea celui mai bun serviciu juridic în arbitraj și dreptul construcțiilor.
  • Satisfacția, liniștea și fericirea clienților noștri prin rezultate excepționale.
  • Evoluție constantă a business-ului nostru și, implicit, a clienților noștri.
  • Construirea unor strategii de succes personalizate pentru fiecare client.
  • Performanță și siguranță pentru clienții noștri prin consiliere constantă.
  • Parteneriat construit pe încredere și sprijin reciproc între avocat și client.
  • Stabilitatea obiectivelor clienților prin soluții juridice complete și integrate.
  • Profitabilitatea business-ului clientului prin reducerea costurilor juridice.
  • Atenție și implicare a avocaților specializați pentru atingerea rezultatelor.