Domenii de expertiză

Dreptul muncii

Suntem interesaţi să asigurăm eficienţa politicii privind resursele umane în companiile pe care le reprezentăm, oferind asistenţă juridică în probleme complexe precum clauze de neconcurenţă sau clauze de confidenţialitate. Nu în ultimul rând, oferim consultanţă continuă clienţilor referitor la aspecte curente de dreptul muncii.

Firma noastră livrează consultanță practică și orientate spre rezultate referitoare la toate aspectele de dreptul muncii. Oferim o reprezentare efectivă și solidă în litigiile de dreptul muncii precum și o analiză de valoare asupra stabilirii și implementării unor practici de dreptul muncii realiste și eficiente. Am lucrat alături de clienți din diverse domenii de activitate, pentru a le înțelege afacerea și a identifica problemele de drept specifice fiecărui domeniu de activitate.

Avocații noștri înțeleg riscul asupra reputației inerent implementării inițiativelor la locul de muncă. Răspundem întotdeauna promt pentru că înțelegem faptul că aspectele referitoare la dreptul muncii sunt unele presante și trebuie adresate rapid și eficient.

Serviciile noastre includ:

  • contracte colective de muncă;
  • negocieri colective;
  • răspunderea conducerii;
  • contracte individuale de muncă;
  • cercetare disciplinară;
  • drepturile omului;
  • confidențialitate;
  • soluții de restructurare;
  • greve.

Simona Reithofer

„Coeziunea echipei este un factor esențial pentru succesul oricărui proiect. Organizarea, dedicarea și atenția reprezintă ingrediente care permit prestarea unui serviciu avocațial de înaltă calitate.”

Simona este avocat partener al Oglindă & Asociații, membră a Baroului București din anul 1999. Coordonează practica de drept fiscal a societății, fiind absolvent al programului de master “Drept fiscal” din cadrul Facultății de Drept – Universitatea din București. Avocat litigant cu o vastă experiență, a fost implicată în litigii și dispute complexe atât pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice în domeniile dreptului civil, comercial, muncii, fiscal, penal al afacerilor și altele.

În prezent, Simona este activ implicată în dezvoltarea practicii societății în domeniul protecției datelor cu caracter personal. A absolvit un curs de acreditare internațională (PECB) în domeniu protecției datelor cu caracter personal, oferind servicii de audit, consultanță și supervizare în calitate de DPO (Data Protection Officer) la cele mai înalte standarde de conformitate cu GDPR.