Domenii de expertiză

Dreptul mediului

Obţinerea autorizaţiilor de mediu, condiții de execuție a unor lucrări din zone supuse decontaminării sau alte proceduri specifice protecției mediului, analizarea unei situaţii de fapt din perspectivă legală sau aspect legate de certificatele verzi, avocaţii noştri sunt capabili de a găsi soluţia problemei dumneavoastră.

Experiența noastră în domeniul dreptului mediului s-a consolidat ca urmare a consultanței și asistenței acordate uneia dintre principalele companii ce activează în proiecte de infrastructură și mediu. Avocații noștri dețin vaste cunoștințe în domeniu, mulțumită activității constante în acordarea de consultanță pentru mari companii din domeniu.

Decontaminare, poluarea apei, transportul și depozitarea deșeului periculos sau energii alternative sunt doar câteva exemple de proiecte în derulare ale avocaților noștri.

Claudiu Andreescu

„Detaliile fac diferența! Atenția, analiza temeinică, înțelegerea în profunzime a aspectelor tehnice ale unui proiect sau dosar sunt atuurile care fac diferența în gândirea strategiei clientului sau a dosarului.”

Claudiu este avocat din 1998 și partener al Oglindă & Asociații din 2015. Coordonează unele dintre cele mai importante și complexe proiecte în domeniul construcțiilor și achizițiilor publice, fiind direct implicat atât în zona de consultanță de business cât și în asistența și reprezentarea clienților în fața instanțelor sau a curților de arbitraj.

În prezent, unul din domeniile de interes pentru Claudiu a devenit implementarea GDPR la companiile Românești. În acest sens, este la curent cu provocările pieței referitoare la conformarea cu condițiile GDPR și oferă consultanță de business pentru mari companii din România.

Eugen Sârbu

„Pentru mine, ca avocat, fiecare caz este special și reprezintă o nouă provocare. Mă implic cu pasiune și devotament pentru a le oferi clienților cele mai bune soluții astfel încât, la final, să avem împreună satisfacția că am reușit și că putem merge mai departe.”

Eugen este specializat în dreptul construcțiilor, achiziții publice, drept administrativ, dreptul mediului și drept contractual. În aceste domenii a administrat dosare complexe, în care cheia succesului a reprezentat-o viziunea sa strategică și abilitatea de a îmbina dreptul român cu dreptul Uniunii Europene.

În domeniul arbitrajului comercial internațional, Eugen a absolvit cursurile ICC Paris Academy și Masterul de Arbitraj Internațional al Universității din București, iar ca avocat a asigurat reprezentarea clienților în litigii arbitrale de drept contractual și de dreptul construcțiilor.

În prezent, Eugen este Doctorand al Universității din București cu specializarea Drept Privat Român, fiind autorul mai multor publicații și cercetări științifice.