Domenii de expertiză

Drept penal al afacerilor

Oferind servicii complete clienților noștri, ne asigurăm că aceștia se bucură de cea mai bună asistență și reprezentare în toate aspectele legate de afacerea lor, inclusiv cele legate de dreptul penal.

Experiența avocaților noștri atât în faza de urmărire penală, cât și în faza de judecată și punere în executare a hotărârilor penale ne recomandă pentru o gamă largă de probleme aferente acestui domeniu.

Societatea pune la dispoziția clienților implicare, timp și cunoștințe temeinice îndeosebi referitoare la:

  • infracțiuni de corupție;
  • infracțiuni economice;
  • infracțiuni de fals și uz de fals;
  • infracțiuni fiscale și financiar-contabile;
  • infracțiuni de serviciu și în legătură cu legislația muncii.

Cunoștințele dobândite din arii de practică diverse și experiența acumulată ca urmare a colaborărilor cu mediul de afaceri din România și din străinătate ne oferă pârghiile necesare pentru a analiza în ansamblu problemele pe care le pot ridica litigiile de drept penal, în vederea identificării celor mai bune soluții și strategii pentru a obține întotdeauna rezultatele urmărite.

Consultarea cu clienții, sprijinul și încrederea pe care le învestim în relația cu aceștia reprezintă temelia pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

Simona Reithofer

„Coeziunea echipei este un factor esențial pentru succesul oricărui proiect. Organizarea, dedicarea și atenția reprezintă ingrediente care permit prestarea unui serviciu avocațial de înaltă calitate.”

Simona este avocat partener al Oglindă & Asociații, membră a Baroului București din anul 1999. Coordonează practica de drept fiscal a societății, fiind absolvent al programului de master “Drept fiscal” din cadrul Facultății de Drept – Universitatea din București. Avocat litigant cu o vastă experiență, a fost implicată în litigii și dispute complexe atât pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice în domeniile dreptului civil, comercial, muncii, fiscal, penal al afacerilor și altele.

În prezent, Simona este activ implicată în dezvoltarea practicii societății în domeniul protecției datelor cu caracter personal. A absolvit un curs de acreditare internațională (PECB) în domeniu protecției datelor cu caracter personal, oferind servicii de audit, consultanță și supervizare în calitate de DPO (Data Protection Officer) la cele mai înalte standarde de conformitate cu GDPR.