Domenii de expertiză

Drept fiscal

În contextul unor frecvente schimbări în legislația fiscală, asistența legală în acest domeniu devine obligatorie pentru o afacere de succes. Societatea noastră este dedicată să livreze informații actualizate în ceea ce privește contextul legislativ, să asigure conformitatea cu dispozițiile legale în vigoare și să ofere soluțiile optime clienților.

Avocații noștri oferă asistență în relația cu autoritățile fiscale din România, consultanță în perioada desfășurării auditului fiscal, prin suport complex și strategie.

Punem la dispoziția clienților strategii de investiții, sprijin în organizarea și desfășurarea controalelor și inspecțiilor și opinii legale referitoare la investițiile străine în România.

Simona Reithofer

„Coeziunea echipei este un factor esențial pentru succesul oricărui proiect. Organizarea, dedicarea și atenția reprezintă ingrediente care permit prestarea unui serviciu avocațial de înaltă calitate.”

Simona este avocat partener al Oglindă & Asociații, membră a Baroului București din anul 1999. Coordonează practica de drept fiscal a societății, fiind absolvent al programului de master “Drept fiscal” din cadrul Facultății de Drept – Universitatea din București. Avocat litigant cu o vastă experiență, a fost implicată în litigii și dispute complexe atât pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice în domeniile dreptului civil, comercial, muncii, fiscal, penal al afacerilor și altele.

În prezent, Simona este activ implicată în dezvoltarea practicii societății în domeniul protecției datelor cu caracter personal. A absolvit un curs de acreditare internațională (PECB) în domeniu protecției datelor cu caracter personal, oferind servicii de audit, consultanță și supervizare în calitate de DPO (Data Protection Officer) la cele mai înalte standarde de conformitate cu GDPR.