Domenii de expertiză

Achiziții publice

Având cunoştinţe consistente în ceea ce priveşte achiziţiile publice, concesiunile şi practica în domeniul PPP-urilor, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, suntem capabili să oferim clienţilor noştri asistenţă completă referitor la relaţia cu autorităţile publice, precum şi asistenţă în încheierea şi executarea contractelor.

Expertiza noastră include consiliere și pregătirea documentației necesare pentru:

  • depunerea de oferte și participării la licitații publice;
  • încheierea și derularea contractelor de concesiune;
  • încheierea și derularea contractelor de delegare de gestiune/management;
  • servicii comunitare de utilitate publică;
  • redactarea și susținerea contestațiilor în fața CNSC și instanțelor de judecată.

Claudiu Andreescu

„Detaliile fac diferența! Atenția, analiza temeinică, înțelegerea în profunzime a aspectelor tehnice ale unui proiect sau dosar sunt atuurile care fac diferența în gândirea strategiei clientului sau a dosarului.”

Claudiu este avocat din 1998 și partener al Oglindă & Asociații din 2015. Coordonează unele dintre cele mai importante și complexe proiecte în domeniul construcțiilor și achizițiilor publice, fiind direct implicat atât în zona de consultanță de business cât și în asistența și reprezentarea clienților în fața instanțelor sau a curților de arbitraj.

În prezent, unul din domeniile de interes pentru Claudiu a devenit implementarea GDPR la companiile Românești. În acest sens, este la curent cu provocările pieței referitoare la conformarea cu condițiile GDPR și oferă consultanță de business pentru mari companii din România.

Eugen Sârbu

„Pentru mine, ca avocat, fiecare caz este special și reprezintă o nouă provocare. Mă implic cu pasiune și devotament pentru a le oferi clienților cele mai bune soluții astfel încât, la final, să avem împreună satisfacția că am reușit și că putem merge mai departe.”

Eugen este specializat în dreptul construcțiilor, achiziții publice, drept administrativ, dreptul mediului și drept contractual. În aceste domenii a administrat dosare complexe, în care cheia succesului a reprezentat-o viziunea sa strategică și abilitatea de a îmbina dreptul român cu dreptul Uniunii Europene.

În domeniul arbitrajului comercial internațional, Eugen a absolvit cursurile ICC Paris Academy și Masterul de Arbitraj Internațional al Universității din București, iar ca avocat a asigurat reprezentarea clienților în litigii arbitrale de drept contractual și de dreptul construcțiilor.

În prezent, Eugen este Doctorand al Universității din București cu specializarea Drept Privat Român, fiind autorul mai multor publicații și cercetări științifice.

Andrada Tarmigan

„Competențele temeinice completate de motivație pot conduce orice proiect la succesul dorit! Atingerea rezultatului dorit de client și uneori chiar mai mult de atât reprezintă cea mai importantă satisfacție a avocatului, câștigând în același timp încrederea clientului în valoarea muncii prestate.”

Andrada este specializată în domeniile dreptului construcțiilor, achiziții publice, proprietate intelectuală, arbitraj comercial și litigii. Experiența dobândită până în prezent s-a concretizat prin contribuția semnificativă adusă în cadrul unor importante proiecte în domeniul achizițiilor publice privind contracte de utilități publice și construcții.

Absolvență a Facultății de Drept din cadrul Universității din București și a Faculty of Business Administration din cadrul Academiei de Studii Economice, Andrada și-a completat pregătirea profesională prin urmarea studiilor în cadrul Masterului de Arbitraj Internațional al Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

De asemenea, Andrada este traducător autorizat română-engleză, oferind suportul de traduceri juridice pentru lucrările avocațiale și științifice.