25 februarie 2018

#reCONSTRUIM – 1200 de specialiști

Organizatorii hackathon-ului NOVEMBarh, desfășurat în noiembrie 2017 cu peste 300 de specialiști, aduc în cadrul Construct Expo un nou concept inspiriat de hackathon, #reCONSTRUIMun eveniment care va reuni 1200 de specialiști (arhitecți, ingineri, avocați economiști), studenți și viitori specialiști. Pe parcursul celor 4 zile, aceștia vor dezbate 120 de teme de interes general din domeniul arhitecturii și construcțiilor.

Față de implicațiile juridice ale temelor dezbătute în cadrul #NOVEMBarh, Oglindă&Partners s-a alăturat demersului inițiat de organizatori prin participarea la eveniment. Succesul evenimentului și amploarea pe care idea a luat-o în urma acestuia, ne-a convins să rămânem în continuare aproape și în cadrul #reCONSTRUIM. De aceea, ne dorim ca acum, la #reCONSTRUIM, să aducem mai mulți specialiști din zona juridică alături de profesioniștii arhitecți și ingineri. De aceea, invităm orice avocat sau jurist interesat să se relieze acestui demers prin înscrierea în grupul de facebook #reCONSTRUIM, 2018.

Pe parcursul fiecărei zile a #reCONSTRUIM, specialiștii participanți se vor organiza în echipe de câte 10 (1 team‐leader, 3 arhitecți, 3 ingineri, 1 avocat, 1 economist / dezvoltator imobiliar / specialist din domeniu relaționat cu cel al construcțiilor și 1 student). 300 de specialiști își vor aduce ideile mai aproape de realizare în fiecare zi, la 30 de mese.

Subiectele dezbătute în cadrul #reCONSTRUIM, evenimentul inedit al ediției 2018 Construct Expo de la Centrul Expozițional Romexpo, se vor încadra în 4 teme majore: Safety, Legislație, Financiar, Smart & Green.

Prin tematica abordată, evenimentul se centrează pe găsirea celor mai bune soluții pentru problemele din piață pe fiecare subdomeniu în parte pentru a integra în ansamblul toate obstacolele pe care arhitecții și specialiștii din domenii conexe le pot întâlni.

Lucrările vor fi marcate și de tururi de networking în cadrul târgului, dar și de ateliere pe subiecte de interes general. Locurile în cadrul echipelor se ocupă în ordinea înscrierilor. Pentru a vă înregistra ca specialist sau pentru a propune o temă în cadrul evenimentului puteți accesa grupul de Facebook #reCONSTRUIM, 2018:

https://www.facebook.com/groups/2042908432591850/, sau puteți transmite un e-mail la arhitect2016@gmail.com.

Vino și tu să #reCONSTRUIM împreună!