Dreptul construcțiilor

Dreptul construcțiilor reprezintă principala noastră specializare. Într-un domeniu în continuă schimbare și dezvoltare, echipa noastră este la curent cu tendințele interne și internaționale, obținând rezultate importante pentru clienți în proiecte complexe în legătură cu contracte FIDIC și NEC.

Dreptul construcțiilor
Arbitraj și litigii

Instanțe naționale, ICC Paris sau CICA – CCIR, avocații noștri reprezintă interesele clienților în dosare din cele mai diferite domenii de drept privat: dreptul construcțiilor, drept comercial, energie, drept societar, protecția datelor cu caracter personal, achiziții publice, proprietate intelectuală, insolvență, drept medical, dreptul muncii, drept fiscal.

Arbitraj și litigii

Meet Oglindă & Partners
Probably the missing piece for your business!

18 septembrie 2020

Transferul de întreprindere și protecția salariaților

Ce reprezintă transferul de întreprindere? Conceptul de transfer de întreprindere a fost reglementat la nivelul Uniunii Europene prin Directiva 77/187/CEE[1] adoptată în februarie 1977 care urmărea uniformizarea legislațiilor statelor membre cu scopul de a asigura o protecție unitară a salariaților în contextul tranzacțiilor care implică transferuri de întreprindere. Directiva a fost de-a lungul timpului modificată prin interpretările date de Curtea....

Citește Mai Mult