Dreptul construcțiilor

Dreptul construcțiilor reprezintă principala noastră specializare. Într-un domeniu în continuă schimbare și dezvoltare, echipa noastră este la curent cu tendințele interne și internaționale, obținând rezultate importante pentru clienți în proiecte complexe în legătură cu contracte FIDIC și NEC.

Dreptul construcțiilor
Arbitraj și litigii

Instanțe naționale, ICC Paris sau CICA – CCIR, avocații noștri reprezintă interesele clienților în dosare din cele mai diferite domenii de drept privat: dreptul construcțiilor, drept comercial, energie, drept societar, protecția datelor cu caracter personal, achiziții publice, proprietate intelectuală, insolvență, drept medical, dreptul muncii, drept fiscal.

Arbitraj și litigii

Meet Oglindă & Partners
Probably the missing piece for your business!

24 martie 2021

Managementul profesionist al contractelor de construcții

I. Introducere Managementul de contract în piața de construcții înglobează un efort complex de anticipare a riscurilor, gestionare a resurselor și comunicare eficientă, prin care se urmărește implementarea unei discipline contractuale. La polul opus se află haosul contractual, care intervine atunci când partenerii de contract nu au în vedere decât scopul lor imediat, comunică ineficient sau deloc și își planifică....

Citește Mai Mult