Dreptul construcțiilor

Dreptul construcțiilor reprezintă principala noastră specializare. Într-un domeniu în continuă schimbare și dezvoltare, echipa noastră este la curent cu tendințele interne și internaționale, obținând rezultate importante pentru clienți în proiecte complexe în legătură cu contracte FIDIC și NEC.

Dreptul construcțiilor
Arbitraj și litigii

Instanțe naționale, ICC Paris sau CICA – CCIR, avocații noștri reprezintă interesele clienților în dosare din cele mai diferite domenii de drept privat: dreptul construcțiilor, drept comercial, energie, drept societar, protecția datelor cu caracter personal, achiziții publice, proprietate intelectuală, insolvență, drept medical, dreptul muncii, drept fiscal.

Arbitraj și litigii

Meet Oglindă & Partners
Probably the missing piece for your business!

12 octombrie 2020

UAT-urile riscă să intre în insolvență?

  Deși vorbim despre o legislație care există încă din 2013, contextul actual este cel care ar putea să transforme acest risc potențial într-un risc efectiv sau chiar o certitudine pentru unele Unități Administrativ-Teritoriale care se află în dificultate financiară. Ce se va întâmpla dacă UAT-urile se vor afla în criză financiară sau chiar insolvență și care sunt efectele negative....

Citește Mai Mult