Povestea noastră

Povestea noastră

„Identificăm împreună soluțiile la nevoile reale care vă pot scoate business-ul din impas și participăm la identificarea și implementarea strategiilor adecvate pentru ca afacerea ta să ajungă unde îți dorești.”

dr. Bazil Oglindă
Managing Partner

Avocat, arbitru şi profesor, Bazil Oglindă reprezintă materializarea ideii conform căreia cheia succesului este să vrei ceea ce poţi.

Profilul lui Bazil este un puzzle în care fiecare piesă este o parte a carierei sale de succes. Fiind avocat din 1998 şi având un doctorat în Drept Comercial, Bazil a fost cofondatorul societăţii ONV LAW în anul 2000, acumulând o consistentă experienţă atât în domeniul dreptului cât şi în ceea ce priveşte abilităţile manageriale.

Arbitru al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (CACI) şi al Camerei de Comerţ Internaţionale (ICC), experienţa lui Bazil în domeniul arbitrajului este confirmată de activitatea sa în calitate de expert în drept privat românesc în faţa instanţelor şi curţilor de arbitraj străine.

Puzzle-ul este completat de calitatea sa de profesor de drept, predând Dreptul Afacerilor şi Drept Comercial la Academia de Studii Economice Bucureşti, precum și Dreptul Asigurărilor și Drept Civil la Universitatea Româno-Americană.

Societatea Oglindă&Asociații a apărut ca urmare a alegerii de a construi parteneriate solide și de a schimba percepția mediului de afaceri asupra avocatului.

Gândirea inovativă ce îl caracterizează pe Bazil, alături de pasiunea pe care o investeşte în obţinerea rezultatelor şi crearea de oportunităţi pentru clienți, sunt valorile care l-au inspirat în crearea societăţii de avocatură Oglindă&Partners.

Firma Noastră

Dacă foarte mulți spun ”vom depune toate diligențele pentru obținerea rezultatelor dorite”, noi spunem ”dacă este o cale pentru a ajunge la rezultatul dorit, fiți sigur că noi o vom găsi!”

Bazil Oglindă
Managing Partner

Oglindă&Partners este rezultatul noii perspective pe care asociaţii o au faţă de colaborarea dintre avocat şi client.

Această nouă abordare este bazată pe ideea unui solid parteneriat între avocat şi client, ceea ce conduce la rezultate avantajoase şi parteneriate durabile.

Atingerea rezultatelor dorite prin oferirea celor mai bune servicii pentru clienții noştri este principalul nostru scop şi, pentru îndeplinirea lui, punem la dispoziţia partenerilor experţi din numeroase domenii de activitate, capabili să asigure o fundaţie solidă pentru afacerea dumneavoastră.

Echipa Oglindă&Partners este un monolit – solidă, unită şi motivată, pregătită să schimbe mentalităţi prin acțiune și rezultate. Determinarea, implicarea și urmărirea rezultatelor reprezintă cuvintele cheie pentru atingerea scopului partenerilor noştri.

Dorinţa noastră constantă de a ne autodepăşi, precum şi credinţa în importanţa calităţii muncii pe care o depunem reprezintă motoarele care ne dau puterea de a reuşi, iar rezultatele pe care reuşim să le obţinem împreună cu clienții noştri reprezintă cartea de vizită care ne recomandă.

Avocatul şi clientul sunt doar două capete ale unui pod. Ei trebuie să tindă unul spre celălalt pentru a putea construi calea spre performanţă.

Obiectivele Noastre

 • Ne implicăm în obținerea rezultatelor dorite de clienții noștri.
 • Ne dedicam timpul si experiența găsirii celor mai bune soluții de afaceri.
 • Construim strategii de succes pentru afacerile clienților noștri.
 • Ne adaptăm nevoilor clienților noștri pentru a le oferi cele mai bune servicii juridice.
 • Suntem alături de clienți pas cu pas în realizarea obiectivelor lor.
 • Ne dorim să creștem alături de clienții noștri.
 • Imaginea noastră este construită prin succesul clienților noștri.
 • Personalizăm serviciile avocațiale în funcție de cerințele clienților noștri.
 • Suntem motivați de succes și rezultate.
 • Construim parteneriate durabile și puternice cu clienții noștri.
 • Oferim siguranță afacerii tale și stabilitate obiectivelor tale.
 • Transpunem ideile tale în afaceri profitabile.
 • Suntem, probabil, piesa lipsă din afacerea ta!
 • Dar nu ne crede pe cuvânt ... convinge-te singur!

Afiliere