Expertiza

Consultanță

Serviciile noastre de consultanță includ reprezentarea în negocieri și asisitența juridică în proiecte complexe atât în plan national, cât și international, în numeroase domenii de activitate, de la dreptul mediului, la dreptul muncii sau litigii de drept sportiv.

Litigii & Arbitraj

Indiferent de jurisdicţia aplicabilă cauzei, firma noastră este capabilă să vă ofere setul de servicii potrivit pentru atingerea rezultatului dorit. Instanţe naţionale sau curţi de arbitraj, avocaţii noştri au experienţa cazurilor complexe şi dificile, punând accentul pe croirea strategiei perfecte, adaptată la particularităţile fiecărei situaţii.

Litigii

În litigii, la fel ca în arbitraj, scopul avocatului este de a oferi servicii rentabile clientului. Experienţa ne ajută să apreciem în avans parcursul probabil al cauzei pentru a identifica acţiunile necesare, cu luarea în considerare a intereselor clientului.

Arbitraj

Echipa noastră a participat în cadrul procedurilor arbitrale atât în calitate de avocati, cât şi în calitate de arbitri. Mai mult, Bazil Oglindă este în mod frecvent invitat în calitate de expert în drept privat românesc în faţa instanţelor străine şi în arbitraje internaţionale.